Nieuws archief 2020

14-03-2020

LENTEWEEKEND EIBERGEN AFGELAST IN VERBAND MET CORONA-VIRUS

LENTEWEEKEND EIBERGEN AFGELAST IN VERBAND MET CORONA-VIRUS
In verband met de te verwachten ontwikkelingen rondom het corona-virus heeft de organisatie van het Lenteweekend Eibergen besloten het evenement op 2 en 3 mei 2020 niet door te laten gaan. Het Lenteweekend trekt jaarlijks duizenden bezoekers  van alle leeftijden en de organisatie wil het risico op besmetting voor bezoekers, standhouders en vrijwilligers vermijden. Te meer daar er grote onzekerheid heerst over hoe de situatie zich de komende weken zal ontwikkelen.
Omdat het evenement tijdgebonden is, is er geen nieuwe, uitgestelde datum vastgesteld. Het eerstvolgende Lenteweekend Eibergen is, ijs en weder dienende, 1 en 2 mei 2021.
03-03-2020

Nieuwe deelnemers

Nieuwe deelnemers

Er zijn al meer dan 40 deelnemers met een stand op het komende lenteweekend. Daarnaast is er een aantal andere betrokkenen. Ze zijn allemaal te vinden onder de link "Deelnemers 2020" op deze website. En er is een ruime keus, van boeken en planten tot kunst en ambachten en van alles daar tussenin. De deelnemerslijst zal in de loop van de tijd nog verder worden aangevuld.